Innehåll och lagring av spårningsfiler

Spårningsfiler lagras på datorn öppet i sju dagar efter handstilen av spårningsfiler är inaktiverad. Spårningsfiler raderas permanent efter sju dagar.

Spårningsfiler lagras i mappen ProgramData\Kaspersky Lab.

Spårningsfilerna namnges i följande format: KSDE<version number_dataXX.XX_timeXX.XX_pidXXX.><trace file type>.log.

Spårningsfiler kan innehålla konfidentiell data. Du kan se innehållet i en spårfil genom att öppna den i en textredigerare (exempelvis Anteckningar).

Överst på sidan